Συχνές ερωτήσεις

PDFΕκτύπωσηE-mail

Το γάλα MinusL είναι υποκατάστατο του γάλακτος;

Όχι. Το γάλα MinusL είναι γνήσιο αγελαδινό γάλα, ειδικά επεξεργασμένο ως προς την διάσπαση της λακτόζης, έτσι ώστε να μπορούν να το καταναλώνουν ανεπιφύλακτα και χωρίς ενοχλήσεις τα άτομα με δυσανεξία στη λακτόζη.

Η λακτόζη έχει αφαιρεθεί;

Όχι. Η λακτόζη διασπάται κατά την ειδική επεξεργασία των προϊόντων, επιτυγχάνοντας τελική περιεκτικότητα λακτόζης σε όλα τα προϊόντα MinusL μικρότερη των 0,1g /100g.

Τα προϊόντα MinusL είναι κατάλληλα και για άτομα που πάσχουν από δυσανεξία στη φρουκτόζη;

Για τον πληθυσμό με δυσανεξία στη φρουκτόζη ή στη λακτόζη, όλα τα προϊόντα MinusL είναι κατάλληλα! Η πρόσθετη ζάχαρη στο κακάο, την κρέμα σοκολάτας και τα επιδόρπια γιαούρτης είναι σακχαρόζη, η οποία δεν επηρεάζει τα άτομα με δυσανεξία στη φρουκτόζη.

Είναι κατάλληλα τα προϊόντα MinusL και για τα άτομα που είναι αλλεργικοί στις πρωτεΐνες του γάλακτος;

Όχι. Τα προϊόντα MinusL είναι παρακευασμένα για άτομα με δυσανεξία στη λακτόζη. Μία μόνο ιδιότητα διαφέρει από τα συνηθισμένα γαλακτοκομικά προϊόντα - ότι ο υδατάνθρακας λακτόζη, βρίσκεται στα προϊόντα MinusL με την μορφή των μεμονωμένων ουσιών γλυκόζης και γαλακτόζης.

Μπορώ να χρησιμοποιήσω το γάλα MinusL ακριβώς όπως και ένα συνηθισμένο γάλα;

Ναι. Το γάλα MinusL χρησιμοποιείται ακριβώς όπως όλα τα υπόλοιπα γάλατα. Μπορέιτε να:

  • το ζεστάνετε
  • το χτυπήσετε σε μορφή αφρού (για ροφήματα ζεστά ή κρύα)
  • το χρησιμοποιήσετε στη μαγειρική και ζαχαροπλαστική

ή απλά να το ευχαριστηθείτε πίνοντάς το.