Εκδήλωση Ενδιαφέροντος

PDFΕκτύπωσηE-mail

Εδώ μπορείτε να δείτε και να εκδηλώσετε το ενδιαφέρον σας για τα προϊόντα χωρίς λακτόζη.

Η συμπλήρωση και αποστολή της φόρμας ενδιαφέροντος, μας βοηθάει στην συλλογή πολύτιμων στοιχείων για τις προτιμήσεις σας σε προϊόντα χωρίς λακτόζη. Με τον τρόπο αυτό, η εταιρεία μας θα μπορεί να σας εξυπηρετεί με τα προϊόντα που θέλετε, διασφαλίζοντας ταυτόχρονα την μέγιστη διάρκεια συντήρησής τους.

Εσείς μας γνωρίζετε ποια προϊόντα σας ενδιαφέρουν, και εμείς θα τα φέρνουμε ειδικά για εσάς!

Πώς μπορείτε να προμηθευτείτε τα προϊόντα χωρίς λακτόζη;

Η διαδικασία είναι απλή. Συμπληρώνοντας και αποστέλλοντας την φόρμα ενδιαφέροντος, με τα προϊόντα που επιλέξατε, η εταιρεία μας συλλέγει τα στοιχεία και προετοιμάζει τις παραγγελίες.

Μόλις συγκεντρωθούν αρκετές φόρμες ενδιαφέροντος η διαδικασία της εισαγωγής των προϊόντων από την Γερμανία ξεκινάει και λίγες μέρες αργότερα, τα προϊόντα που σας ενδιαφέρουν θα είναι στην διάθεσή σας.

Ο χρόνος μέχρι την έναρξη της διαδικασίας εισαγωγής από την Γερμανία, εξαρτάται αποκλειστικά από το πλήθος των ενδιαφερόμενων και μειώνεται όσο περισσότεροι δηλώσουν το ενδιαφέρον τους για τα προϊόντα χωρίς λακτόζη.

Η άφιξη των προϊόντων σας γνωστοποιείται μέσω e-mail, με το οποίο θα ενημερώνεστε και για τους τρόπους παραλαβής και πληρωμής.