Η Εταιρεία

PDFΕκτύπωσηE-mail

Η εταιρεία ΦΥΡΙΠΠΗΣ Α.Ε. δραστηριοποιείται τα τελευταία 50 χρόνια στον κλάδο της βιομηχανίας τροφίμων και ειδικότερα με την προμήθεια των ελληνικών αλλαντοβιομηχανιών με μηχανήματα και συσκευαστικά υλικά.

Τα τελευταία τρία χρόνια, επεκτείνοντας τον τομέα δραστηριότητας της εταιρείας, η ΦΥΡΙΠΠΗΣ Α.Ε. ξεκίνησε μια συνεργασία με τον πρωτοπόρο παραγωγό γαλακτοκομικών χωρίς λακτόζη της Γερμανίας, τον όμιλο εταιρειών OMIRA Oberland-Milchverwertung Ravensburg GmbH.

Η εταιρεία OMIRA ιδρύθηκε το 1929, όντας εκείνη την εποχή μία από της μεγαλύτερες μονάδες επεξεργασίας γάλακτος και παραγωγής γαλακτοκομικών προϊόντων. Το επίκεντρο των εργασιών ήταν αρχικά η παραγωγή βουτύρου. Το 1940, η εταιρεία OMIRA είχε ήδη καταφέρει να αναπτύξει ένα σύστημα συνεχούς παραγωγής βουτύρου, μέσω του οποίου κατάφερε να διακριθεί από τους υπόλοιπους παραγωγούς εκείνης της εποχής.

Σήμερα, μετά από 80 χρόνια σε ηγετική θέση της γερμανικής αγοράς, ο όμιλος OMIRA, σε επιχειρηματική σύμπραξη (joint venture) με την Neuburger Werke GmbH & Co KG, επεξεργάζεται πάνω από 800 εκατομμύρια λίτρα γάλακτος το χρόνο.

Οι περίπου 500 εργαζόμενοι στον όμιλο OMIRA, μετατρέπουν την πολύτιμη πρώτη ύλη του γάλακτος σε ένα ευρύ φάσμα γαλακτοκομικών προϊόντων το οποίο εν μέρει προορίζεται για τον καταναλωτή και εν μέρει για την βιομηχανία τροφίμων και ζαχαροπλαστικής.

Κορυφαία προτεραιότητα του ομίλου OMIRA είναι η ποιότητα. Όλα τα προϊόντα, από την πρώτη ύλη ως το τελικό προϊόν, ελέγχονται από ανεξάρτητους οίκους ελεγκτών τροφίμων και διακρίνονται συνεχώς με τις πιο υψηλόβαθμες πιστοποιήσεις του κλάδου. Η ποιότητα διαχείρησης του συνόλου των μονάδων μεταποίησης, πιστοποιείται σύμφωνα με το διεθνές DIN ISO 9001 το οποίο ανανεώνεται συνεχώς.

Περισσότερες πληροφορίες για τον ομιλο OMIRA, των δραστηριοτήτων και προϊόντων θα βρείτε στην ιστοσελίδα www.omira.de